¯`·._.··¸.-~*´¨¯¨`*·~-.,- № ➊ Български пикап форум на научна и философска основа -,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸··._.·´¯

Ваша реклама може да се разположи тук.

Ваша реклама може да се разположи и тук.

♥♡・゚:* № ➊ Научно-философски пикап-форум *:・゚♡♥

Автор Тема: Статия за жените, които се влюбват е лоши мъже и 2 ценни  (Прочетена 484 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Psy

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 3
  • Karma: +1/-0
    • Профил

За жените, които се влюбвали в лоши мъже


И два ценни женски коментара

Намерих една типична пикапьорска статия, озаглавена "Защо жените много често се влюбват в най-големите боклуци?". Много ми харесаха 2 женски коментара в контекста на всичко това. Ще ви дам статията и въпросните коментари:

Цитат
Написано от Златил на 23 Сеп., 2010 в Как се свалят мадами?

Наскоро един приятел ми каза,че едно момиче,което той много харесваше е тръгнала с един абсолютен боклук,който просто не е за нея…това ме накара да се замисля защо доста пъти се получава това нещо?

В тази тема ще ви говоря за т.нар. социално програмиране и защо точно „хубавите ябълки,ги ядат прасетата…“
“За да имам красива, умна и стойностна жена до себе си трябва да изглеждам като Брад Пит и да имам парите на Бил Гейтс”.
Алтернативно:
“- Трябва да съм висок
– Да съм хубав
– Да съм богат
– Да съм интелигентен
– Да имам кола
– Да съм забавен
– Да имам коса
– Да съм кавалер
и т.н.”

Това се нарича социално програмиране. Обществото иска всички ние да вярваме, че за да имаш готина мадама трябва да имаш пари, да си се доказал, да имаш кариера и т.н.Да,но моят скромен опит показва,че нещата не стоят точно така! От една страна обществото е до някъде право,едва ли парите и красотата ще са ти в минус..но практиката показва,че това не са основните неща,които помагат при свалките.Говоря главно за жени и момичета,чиято цел не са парите! Повечето ми познати,които познавам и са добри с жените не са нито красиви и богати,нито пък имат хубаво тяло(винаги съм си мислел,че тялото е много важно,но очевидно не чак толкова :D)…Въпреки това тези момчета рядко остават без гаджета,държа да отбележа,че приятелките им никак не са грозни :D

Всъщност истината е, че ако си облечен готино (което съвсем не означава скъпо) и ако си достатъчно социален и уверен, и се приближиш до група момичета, заговориш се с тях, „побъзикаш” се с тях, накараш ги да се смеят и да им е приятно около теб – това колко пари имаш и как изглеждаш няма да има никакво значение за да изпитат те привличане към теб.В предишни публикации в тази категория споменах вече,че жените имат емоционален и логически мозък!Ако попиташ девойките “Какъв трябва да е мъжът до теб за да се влюбиш (да изпиташ привличане към) в него?” Тя ще отговори с логическия си мозък това, което социалното програмиране е вкарало там “Ами, искам да е красив, висок, да е забавен, да има пари, да се отнася с мен като с принцеса, да ми прави подаръци постоянно, да е мил, нежен, да е честен и т.н. бла бла…бла-бла и т.н”.И аз търся моята принцеса,ама нещо май я няма…така го няма и техния принц…,а аз се задоволявам с принцеси от кайма… :D

Емоционалният мозък на момичетата,обаче търси нещо напълно различно.Той търси силен,уверен мъж,който е поне малко АЛФА…Именно за това много девойки се влюбват в абсолютни боклуци.Разбирай някъФ на 25 години,кара лада,зима 200лв. месечна заплата,ако работи,тъп,грозен и дебел…3в1 неочаквано добра комбинация…И така тоя ти взима момичето,зо което си мечтал…да не говорим,че тя е 7-8 години по-малка от него :D Не ви ли е познато? Този тип момчета привличат момичетата ,въпреки че се държат ужасно с тях,това най-вероятно е така,защото притежават някои от характерните АЛФА черти…

Как да изкорениш вредното социално програмиране в себе си?

– Жените не са нищо специално (и красивите също) – третирай ги точно както третираш приятелите си от мъжки пол или както би третирал по-малката си сестра.
– Не търси позволение и/или одобрение от жените (или от който и да е) за нито едно твое действие.
– Не чакай от нея да взема решения или да ескалира отношенията Ви. Няма да го направи.
– Не прави нещо само за да я впечатлиш.
– и т.н. с две думи бъди мъж – а не кученце на къс повод.Заради путка,НЕ ставай путка…

Вкарай си в главата следната мисъл и я направи свое мото:
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“

Ето ги сега и двата коментара, които много по-ценни от статията са за мен:

Цитат
lilia
23/09/2010 в 21:20   

Не съм съгласна, че може да ме привлече мъж с коса, строен или с кола или с много пари или-…не зная какво още беше изредено.Поне за мен нещата не стоят така.Мога да оценя човек по много по-различен начин.

Вторият коментар, който ще приложа на вашето внимание не съм много сигурен, че е женски (може и да е мъжки), но на мен ми прилича на такъв, написан от жена, но даже и да не е, това не е от никакво значение. Пак продължава да ми харесва и да мисля, че е много ценен и стойностен:
Цитат
sa
24/11/2010 в 14:49   

Мило момче, струва ми се, че малко нещо живееш в света на MTV…
Харесва ми опита да мислиш върху взаимоотношенията мъж/жена (момче/момиче).
Оттам нататък изприказва куп клишета и абсурдни твърдения, които ме накараха да се замисля дали масата мисли като теб???
Ако не, то – дано успееш да се превъзмогнеш.
Ако да… е, тогава не ми се мисли.
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“ : току-що прочетох дневника на петокласничка. Не познах ли?
За да не мислиш, че думите ми са чист сарказъм – ЗАЩО (по дяволите) ТИ (момчето Х, не конкретната твоя личност) ЗАСЛУЖАВАШ (което и да било) МОМИЧЕ???
Ако искаш да израстнеш в психоанализата – вземи се порови по-дълбоко от разпространените по комерс-канали и списания схемички. (от типа на – момичетата търсят лошо момче; дръж се с нея като с кучка и ще е твоя завинаги, барабар с 3-те и най-добри приятелки). Очаквам пост, посветен на КАКВО АЗ ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ и абзац, посветен на въпроса КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМ. (забележка – едното е неизменно свързано с другото).
;)

Източник: http://zlatil.com/2010/09/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0/

 

Ваша реклама може да бъде тук

Може да имате реклама тук

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.