General Category > Теории и теоретичност относно пикапа/свалянето/съблазняването/привличанието

Статия за жените, които се влюбват е лоши мъже и 2 ценни

(1/1)

Psy:

За жените, които се влюбвали в лоши мъже
И два ценни женски коментараНамерих една типична пикапьорска статия, озаглавена "Защо жените много често се влюбват в най-големите боклуци?". Много ми харесаха 2 женски коментара в контекста на всичко това. Ще ви дам статията и въпросните коментари:


--- Цитат --- Написано от Златил на 23 Сеп., 2010 в Как се свалят мадами?

Наскоро един приятел ми каза,че едно момиче,което той много харесваше е тръгнала с един абсолютен боклук,който просто не е за нея…това ме накара да се замисля защо доста пъти се получава това нещо?

В тази тема ще ви говоря за т.нар. социално програмиране и защо точно „хубавите ябълки,ги ядат прасетата…“
“За да имам красива, умна и стойностна жена до себе си трябва да изглеждам като Брад Пит и да имам парите на Бил Гейтс”.
Алтернативно:
“- Трябва да съм висок
– Да съм хубав
– Да съм богат
– Да съм интелигентен
– Да имам кола
– Да съм забавен
– Да имам коса
– Да съм кавалер
и т.н.”

Това се нарича социално програмиране. Обществото иска всички ние да вярваме, че за да имаш готина мадама трябва да имаш пари, да си се доказал, да имаш кариера и т.н.Да,но моят скромен опит показва,че нещата не стоят точно така! От една страна обществото е до някъде право,едва ли парите и красотата ще са ти в минус..но практиката показва,че това не са основните неща,които помагат при свалките.Говоря главно за жени и момичета,чиято цел не са парите! Повечето ми познати,които познавам и са добри с жените не са нито красиви и богати,нито пък имат хубаво тяло(винаги съм си мислел,че тялото е много важно,но очевидно не чак толкова :D)…Въпреки това тези момчета рядко остават без гаджета,държа да отбележа,че приятелките им никак не са грозни :D

Всъщност истината е, че ако си облечен готино (което съвсем не означава скъпо) и ако си достатъчно социален и уверен, и се приближиш до група момичета, заговориш се с тях, „побъзикаш” се с тях, накараш ги да се смеят и да им е приятно около теб – това колко пари имаш и как изглеждаш няма да има никакво значение за да изпитат те привличане към теб.В предишни публикации в тази категория споменах вече,че жените имат емоционален и логически мозък!Ако попиташ девойките “Какъв трябва да е мъжът до теб за да се влюбиш (да изпиташ привличане към) в него?” Тя ще отговори с логическия си мозък това, което социалното програмиране е вкарало там “Ами, искам да е красив, висок, да е забавен, да има пари, да се отнася с мен като с принцеса, да ми прави подаръци постоянно, да е мил, нежен, да е честен и т.н. бла бла…бла-бла и т.н”.И аз търся моята принцеса,ама нещо май я няма…така го няма и техния принц…,а аз се задоволявам с принцеси от кайма… :D

Емоционалният мозък на момичетата,обаче търси нещо напълно различно.Той търси силен,уверен мъж,който е поне малко АЛФА…Именно за това много девойки се влюбват в абсолютни боклуци.Разбирай някъФ на 25 години,кара лада,зима 200лв. месечна заплата,ако работи,тъп,грозен и дебел…3в1 неочаквано добра комбинация…И така тоя ти взима момичето,зо което си мечтал…да не говорим,че тя е 7-8 години по-малка от него :D Не ви ли е познато? Този тип момчета привличат момичетата ,въпреки че се държат ужасно с тях,това най-вероятно е така,защото притежават някои от характерните АЛФА черти…

Как да изкорениш вредното социално програмиране в себе си?

– Жените не са нищо специално (и красивите също) – третирай ги точно както третираш приятелите си от мъжки пол или както би третирал по-малката си сестра.
– Не търси позволение и/или одобрение от жените (или от който и да е) за нито едно твое действие.
– Не чакай от нея да взема решения или да ескалира отношенията Ви. Няма да го направи.
– Не прави нещо само за да я впечатлиш.
– и т.н. с две думи бъди мъж – а не кученце на къс повод.Заради путка,НЕ ставай путка…

Вкарай си в главата следната мисъл и я направи свое мото:
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“
--- Край на цитат ---

Ето ги сега и двата коментара, които много по-ценни от статията са за мен:


--- Цитат ---lilia
23/09/2010 в 21:20   

Не съм съгласна, че може да ме привлече мъж с коса, строен или с кола или с много пари или-…не зная какво още беше изредено.Поне за мен нещата не стоят така.Мога да оценя човек по много по-различен начин.

--- Край на цитат ---

Вторият коментар, който ще приложа на вашето внимание не съм много сигурен, че е женски (може и да е мъжки), но на мен ми прилича на такъв, написан от жена, но даже и да не е, това не е от никакво значение. Пак продължава да ми харесва и да мисля, че е много ценен и стойностен:
--- Цитат ---sa
24/11/2010 в 14:49   

Мило момче, струва ми се, че малко нещо живееш в света на MTV…
Харесва ми опита да мислиш върху взаимоотношенията мъж/жена (момче/момиче).
Оттам нататък изприказва куп клишета и абсурдни твърдения, които ме накараха да се замисля дали масата мисли като теб???
Ако не, то – дано успееш да се превъзмогнеш.
Ако да… е, тогава не ми се мисли.
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“ : току-що прочетох дневника на петокласничка. Не познах ли?
За да не мислиш, че думите ми са чист сарказъм – ЗАЩО (по дяволите) ТИ (момчето Х, не конкретната твоя личност) ЗАСЛУЖАВАШ (което и да било) МОМИЧЕ???
Ако искаш да израстнеш в психоанализата – вземи се порови по-дълбоко от разпространените по комерс-канали и списания схемички. (от типа на – момичетата търсят лошо момче; дръж се с нея като с кучка и ще е твоя завинаги, барабар с 3-те и най-добри приятелки). Очаквам пост, посветен на КАКВО АЗ ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ и абзац, посветен на въпроса КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМ. (забележка – едното е неизменно свързано с другото).
;)
--- Край на цитат ---

Източник: http://zlatil.com/2010/09/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b2-%d0%bd%d0%b0/

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия