¯`·._.··¸.-~*´¨¯¨`*·~-.,- № ➊ Български пикап форум на научна и философска основа -,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸··._.·´¯

Ваша реклама може да се разположи тук.

Ваша реклама може да се разположи и тук.

♥♡・゚:* № ➊ Научно-философски пикап-форум *:・゚♡♥

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Pickup_master

Страници: 1 [2]
16
 Да започнем с писанията му, свързани с "Вътрешна игра, ранг и атракшън". Ако се вярва на думите му от някакъв чат ilian_790112 е завършил не психология, антропология, философия, социология или нещо подобно, а просто ТУ (Технически университет). Цитирам:
Цитат
[28/10/2008 21:27:03] ilian_790112 каза: az sam zavarshil tehnicheski universitet

 С такова образование човек (отделен е въпросът и дали въобще се е обучавал отговорно и качествено) да чакаш да те научи на правилен пикап е като да чакаш от умрял писмо. Веднага и се убеждавам като му чета разни грешки, неверни неща и големи глупости, но ще бъда, разбира се, по-конкретен.
 Човекът използва словосъчетанието "добър body language". Явно е "трудно" да се преведе на български от английски това като "език на тялото" и да набере "добър език на тялото".
 Не можело да гледаш негативно на живота си и на хората около теб, и да си успешен в пикапа. Още в началното обучение по философия се прави разлика между "възможно", "вероятно", "невъзможно"; Учи се за формална, абстрактна и реална възможност. Е, Илиянчо такива неща сигурно не са го учили, та е сигурен, че "не може", т.е. невъзможно е. Аз пък ще ви река, да си знаете, че има хора негативисти и/или песимисти, които си гледат негативно на собствения живот, а и на хората около тях, но това никак не им пречи да са привлекателни и да привличат, и да си нямат пробели с противоположния пол. Не казвам, че не е добре човек да по-позитивен, напротив. Само оборвам мнението му, че "не можело", ако си негативно настоен. За всеки влак си има пътници. Някои си харесват по-негативните, по-серт хората. Вдъхвали им сила, големи мъже били (примерно фенките на турския политик Ердоган развиват подобни обяснения).
 Следващата наивност и заблуда от него - по начина, пише, по който правиш едно нещо в живота си ти правиш всичко останало. Ако, значи, си човек, който лесно се отказва, когато срещне някоя трудност и в пикапа ще стане същото. Това е то механичното и повърхностно мислене. Това, уверявам ви, въобще не е вярно. Човек може по един начин да прави нещо (например да е отдаден на хобито си и с часове да чете, примерно, за прабългари и авари, но в същото време да не може така напълно да се отдаде на готвене, да речем.) В пикапа пък още повече нещата може да са различни, защото това зависи от това доколко човек има нужда от жена/мъж, доколко конкретния обект му е интересен, доколко е влюбен. Знаем, че "любовта прави чудеса" - даже и много мързелив човек (в други области на живота) може да се изпълни с енергия при влюбеност и да "не го познаеш" по креативност, усилия и какво ли не, когато става дума за неговата изгора.

Не било лесно да си милионер. Човекът, вероятно се опитва да каже, че не е лесно да СТАНЕШ милионер. Понеже мисля, че на повечето милионери не им е толкова трудно да си бъдат милионери, и им е доста по-лесно от на тези от средната класа и по-надолу.

Истинските неща сега. За "истинските неща в живота" разбираме, че изисквали време и усилия, и отдаденост. От научно-философска гледна точка (каквото и точно да се разбира под "истински неща") някои от тях наистина изискват това, но други са сравнително-лесно постижими. И обратно - някои "неистински" неща, незаслужаващи си, изискват за постигането си много време и усилия, и отдаденост. Ако трябва да сме екзактни. Истинско/истина е логическа, а не онтологическа категория, както посочва философът Г. А. Брутян. Той даже има един много хубав риторичен въпрос: "Може ли да ми покажете една неистинска маса?"

 Ако някой се откажел да става пикап артист, според Илиянчо това значи да "прекараш живота си в мизерия". То вярно, че има хора с фикс-идеи, ама чак пък такава фиксация на тема "жени"... все едно, че всичко друго е безсмислено и каквото и да имаш - здраве, пари, духовен живот, екскурзии, не си ли станал пикапджия - мизерия...

 За увереността - тя идвала от това да знаеш какво искаш,  да знаеш какво цениш, че ти допринасяш за доброто на хората около теб, че им даваш от своята позитивна енергия и настроение и, че ти ги вкарваш във твоя свят, където те се чувстват добре. Има нещо иронично точно тези хора да ми говорят за добрина и добро, нали? Но аз искам да обясня нещо за увереността - ако я нямаш по рождение (темпераментово), то тя идва най-вече от успехите, които постигаш. Ако си правил нещо много пъти и се е получавало много пъти, то увереността ти е на високо ниво. Ако постоянно се проваляш, то и увереността ти страда, независимо че знаеш какво искаш (то трябва да си някакъв имбецил, че да не знаеш), какво цениш и какво допринасяш...

Илиян смята, че затова толкова ги е страх от отсвирване и неодобрение, защото приемали, че мнението на една жена, която дори не ги познава е по-ценно от тяхното собствено. Много едностранно, повърхностно. Страхът от отсвирване/неодобрение/разкарване/отказване/отказ или както там си изберете да се нарича, идва не единствено и не винаги от точно това. Има и други фактори - например някои ги е страх, че ще се изложат пред хората около тях и жената (респективно - около тях и мъжа); има и плашещи се от това, че може жената да изхистеряса и да ги овика, да ги удари, да побегне да търси полиция (милиция); има и хора, които ги е страх да не наранят (уплашат) самата жена... Толкова много причини има за страх, та самото основание за страха да се сведе само до важността на конкретното женско мнение, си е детинско и повърхностно отвсякъде.

Накрая малко за митовете и легендите за жените (всички жени, разбираш ли, без изключение). Илиян ни светва, че:

1. Жените било много добри в това да улавят какво е вътрешното състояние. на мъжете Те тези жени, сякаш си имали "радар" за това.

Ако човекът имаше повече житейски опит и да беше поне стоял до различни жени и да вижда как правят грешки в преценката на много вътрешни състояния (и на мъже, и на жени) нямаше да ни разправя такива радарни приказки. Мъж или жена - ако нямаш достатъчно интелект, опит, емпатия (ако такива като Илиянчо знаят какво значи въобще), то няма да уловиш почти никакви вътрешни състояния, а само ще си въобразяваш и проецираш, достигайки само по случайност до верни изводи.

2. Само от това как един мъж бил заговорил жена; от неговото излъчване тези супер-жени долавяли как се справя този мъж с всяка една област от живота си.

Тези жени не само са супер-жени. Те са направо конкуренти на супер-компютрите и на бог Тор взето заедно. А, който вярва, че наистина има такова "долавяне" у жените, значи интелектуално не е нещо кой знае какво.
 Жените или мъжете могат да долавят много неща, но доколко ги долавят и, ПО-ВАЖНОТО, доколко правилно ги интерпретират, това е въпросът. Ама върви му обяснявай на Илиян!


3. Жените искали/търсели/харесвали персоналност, сила, лидерство.

Пак генерализации, които са неправилни. Има си жени, които обичат по-слаби, по-нежни, по-женствени мъже. Има и такива, които просто обичат те да са силните, те да са водещите. Това може и да се разбере много добре, ако човек е чел и поназнайва нещата на психолога А. Адлер. Е, Илиян в ТУ-то не са го учили на това.

17
  Действам хронологично от по-старите към по-новите изцепки на slayerа: В тема за "играта на улицата" ("Играта на улицата F.A.Q.
") човечето ни информира, че по улиците минавали, забележете - "Сетове с прекрасни девойки". Няма майтап, така го казва: за около час можело спокойно да отвориш (и затвориш) поне десет сета с красиви жени, а през това време "около теб продължават да минават и минават Сетове с прекрасни девойки." ;D Това че "сетове" не е с голяма буква го оставяме настрана, защото човекът си е откровено-неграмотен, както сме писали и по рано за това. Тук, обаче, искаме да обясним, че по улиците може и да минават красиви жени (красотата е нещо субективно, все пак), но, повярвайте ни, сетове не минават, защото нямат нито крака, нито крила, нито колела.
 Искам и да обясня съвсем сериозно на пикапджиите и кандидат-пикапджиите, че количеството не трябва да е за сметка на качеството. Ако някоя жена (или мъж, съответно) проявява по-голям интерес и иска по-дълъг разговор, е по-добре да прекарате и цял 1 час да й обърнете внимание и да покажете уважение, отколкото да бързате да се запознавате със следващата! Никога количеството не трябва да е за сметка на качеството. Философът, мислител и политик В. И. Ленин е казал: "По-добре по-малко, но по-добре." ("По-добре да е по-малко, но да е по-добро.")
 Следващото недотам вярно твърдение е, че ако те отсвирели в дискотека (бар, заведение или купон) това силно намалявало шанса ти за успешен пикап сред друга девойка или група.
 1. Самото флиртуване (пикапване) с групи е само по себе си лоша идея, защото хората в по-голямата си част са ревниви и/или искат да се почувстват по-индивидуални, по-ценни сами по себе си.
2. Това не е 100% задължително да се случи - като те отсвирели (т.е. като ти откажели) в дискотеката, бара, заведението или купона, то значи, че ти намалявали шансовете. Аз не говоря само за случаите, в които останалите хора не са видели какво се случва. Аз имам предвид точно тези, които са видели, че са те отсвирили. В някои случаи ще се намерят жени, които да те съжалят, да поискат да те успокоят дори. В други, поне, няма да им е направило особено впечатление, особено пък, ако те намират за привлекателен. Виждал съм преки и задочни ситуации, когато някой не го харесват и го отхвърлят, но пък има жени, които казват: "Как може да не го харесват? Виж колко е сладък (готин, успешен)!" и даже има такива, които предприемат действия и сами отиват да се запознаят с този човек.


Една от причините да те отхвърлят била, че си "нийди" (от английското "needy" - "нуждаещ се", "нуждаеща се"). Това е клише, което много приемат на доверие. А фактологично погледнато има хора, които точно си търсят нийди или такива, които мислят това за много сладко, прочувстващо, съблазняващо.

На улицата, ако заговориш 10 и те отрежели всичките, то 11-та (или 11-я) нямало да знае за това. Ами ти стой само на едно място или само на една улица, пък да видим дали няма да станеш "известен", че само стоиш и "бройкаш" там. На някои това прави супер лошо впечатление и те квалифицират като "женкар", "плейбой", "боклук" и какво ли не. Факт.

На улицата сме имали  ясна и точна представа къде сме (в сета) и дали имаме реални "IOIs". Пояснявам, че IOI идва от английското "Indicator of Interest" и значи "индикатор/показател на интереса". Човекът пише неграмотно, знаете, та даже го е сложил в множествено число, но не на български, а на английски като "IOIs". На български може да се напише множественото като "IOI-та".
И, разбира се, че това не е вярно - на един купон, в бар и пр., имаш доста по-ясна и точна представа кой проявява интерес към теб и кой не, защото хората са по-отпуснати, по-откровени. Ама то мислене трябва, за да се знаят такива прости факти.


В дискотека, бар и пр. като заговориш хора, това им давало "ранг" ("social proof" - в превод от английски - "социално/обществено доказване/признание"). Това същото важи и за улицата, в една или друга степен. Отделно, грешно е да се мисли, че всеки го осъзнава това или, че го цени - някои хора просто не искат да са толкова обект на внимание и са отишли там просто да си прекарат добре - да потанцуват, да послушат музика, да пият нещо, а не специално да се свалят!

Да отчетем и това, че има хора, които са решително против да се запознават на улицата със случаен човек. Те са толкова убедени, че това е неправилно, опасно или неморално, че просто няма да спрат каквото и да им приказваш, както и да изглеждаш. Така че, чиста глупост е това, че всяка жена може да се "пикапи" на улицата.


Можело да си намериш на улицата девойка за LTR. (LTR = Long-Term Relationship, англ. "Дълготрайна връзка".) И за брак можело, ама той нямал опит в това. Е, как да има?! Няма толкова луди жени, че да се омъжват за чак такива недостойни и загубени хора като него!

Бил стигнал до такова ниво, че да трие телефони на супер красиви момичета. Забележете, че тук не става дума за нещо повече от външност. Характер, темперамент, качества,  добродетели на една жена? Тера инкогнита е това за низката му личност. А това с телефоните, които били толкова много - и преди е ставало дума, че даден телефонен номер въобще не означава, че далият ти го (далата ти го) наистина има намерение да прави каквото и да било с теб! Отделно може и да е (и най-вероятно е) нещо в стил "градска легенда" и "Умря циганката, която ме хвалеше." На самохвалство ми бие това, а за вас не знам!

Играта на улицата била "уникална по себе си" и си имала "свои правила и структура". Общи приказки, които може да се отнасят за какво ли не. Нищо конкретно. Празнословност!

Смял се (той така си се хили гледам олигофренската и на научната книга за пикап: Пикап книга, както вече отбелязах в друга тема), когато му казали, че не искат да се занимават с някакви от улицата! А това, всъщност, не е смешно, ако може да мисли човек - показва, че не само жени, но и мъже могат да са против случайни срещи и запознанства на улицата. Всеки си има своя ценностна система и предпочитания. Това може да се изследва, да се обмисля, а не да буди олигофренясал смях.

И нон-стоп това "социални програми"/"социално програмиране". За него сякаш няма неща като "светоглед"/"мироглед", "настройка", "отношение", "кондициониране", "установка"... Къде ти е чувал той за такива научни и точно понятия. По-лесно си е някакво такова понятие, дилетантската да го кара. От прост човек - толкова.


18
 Става дума за slayer от pickup-project.net.  Вече споменах за някои от грешките и глупостите относно пикапа на този неумен индивид там, но тази тема е за един по-обстоен поглед върху нещата, които са грешни, неверни или направо очевидни глупости в неговите постове. Ще ги давам лека-полека, за да се учат хората и да видят колко не става той за преподавател/учител по пикап!

19
 Тема за грешките, глупостите и откровените пикап-глупости на ilian_790112 (админ в pickup-project.net).

 Вече споменах за някои от грешките и глупостите относно пикапа на този ilian_790112 ето тук, но тази тема е за по-обстоен поглед върху нещата, които са грешни, неверни или направо очевидни глупости. Ще ги давам лека-полека, за да се учат хората и да видят колко не става той за преподавател/учител по пикап.

20
  Глупостта не ходи по гората, а по хората. Има по-малко или повече глупави хора. Е, да, ама slayer-ът от pickup-project.net бие всички рекорди! По-прост човек май не съм срещал досега. Ако съм - моля някой да ми поопресни паметта!
 Вече писах за неговите лигавщини, лъжи, олигофренясали подписи и неграмотно владеене на българския език. Ето и поредната му простащина, която, ща не ща, ще представя на вашето внимание тук, за да видите как не трябва да се държите и да се види, че от този не само пикапьор не може да стане, но и въобще нищо не става от него.
 Писал по мой адрес следната некултурна нелепост:
Цитат
Тоя беше некъв тотално смахнат трол, Илиянски - умрях да се хиля на примерите в книгата му - машина абсолютна - особено в частта, в която обясняваше, как, ако нямаш пари да си направиш визитки - на ръка да ги правиш, за да ги раздаваш ако те е срам да се запознаваш...

Титан - на българския и северно-корейския пикап!!!

п.с. книгата трябваше да я оставиш във фънския раздел - много хилеща  Embarrassed

1. Момчето доказва хипер-простотията (и простащината) си с това, че не знае как се пише "някакъв" (писал "некъв"). Толкова е неграмотно, че мисли, че КНР (което значи "Китай", т.е. "Китайска Народна Република") е "Северна Корея". Официално тя е КНДР. Разликата между "КНР" и "КНДР" е една буква "Д". Достатъчно за поне мъничко образован човек да не допуска такава смешна грешка, но "този и образование" = "магаре и космос"!

2. Смахнат си ти, моето момченце, защото пожелаваш весело прекарване на Коледа през юли. Е, ти не можеш да правиш разлика между Китай и Корея, откъде-накъде пък ще знаеш кога се падат някакви си там големи празници.

3. Трол съм бил? Защото се включих и дадох толкова добри, професионални съвети и вие чак проревнувахте и се уплашихте, че ще ви взема занаята ли? Затова ли съм трол? Или тъпотията ти е толкова голяма, че не дава възможност да имаш елементарно понятие за същността на думата и приложението й?

4. За запетайки и други препинателни знаци чувал ли си? Нещо не са ти и те силната страна. А то какво ли е, освен подигравачеството и лигавщината?

5. Смял се на книгата ми. Ами има си дебили, които се смеят на всичко. Примерът с визитните картички го най-много бил разсмял. Смее се, но не казва защо и не знае защо. Защо? Ами защото е дебилно човече, затова!
 А тези, които не се смеят, сигурно са проумяли, че идеята да се дават визитни картички е великолепна: хем културно, хем пести време, хем спестява срама на срамежливите.
 Пък това да се правят на ръка - ами да, има и бедни хора, особено в Източна Европа. Като нямат начин - ръчно. Смешно ли е? Не е смешно. Даже съм дал пример с един такъв беден човек. Но примерът е за средно-интелигентни или поне малко интелигентни, не за олигофренясали като slayer-чето. Не е правилно да се пишат имена, включително и никове с малка буква. Но в случая аз го цитирам хем да се види поредната му неграмотност, хем и като израз на моето презрение към тази недоразвита и деградираща личност.

6. Да, малкия. Аз съм един от титаните на пикапа, затова и помагам и съм помагал на много хора. Никой не е останал разочарован. Има и специалността, и образованието, и опита. А ти си необразовано и нещастно загубено човече, което не само няма чест, но няма и доблест - затова и лъже, трие, а и го е страх да се появи тук на един сериозен културен дебат!

21
Отговор до двамата безчестни и недалновидни админи ilian_790112 и slayer от pickup-project.net.

Вече писахме за отвратителното, безчестно, некултурно отношение и действия на тези в другата тема, посветена на причините довели до създаването на този форум виж тук.

Сега забелязахме, че са продължили да говорят зад гърба ни, надявайки се вероятно, че като са сложили бан, ние сме неграмотни и не можем да четем какво пишат там. Ето и отговори на поредните им простотии, лигавщини и безчестие:

В темата им "Служебни съобщения и предупреждения" ilian_790112 писал:
Цитат
Профилът на AFC_afc е баннат заради реклама /нарушена т. 2.6.  от правилата на форума: Реклами и обяви за покупки, продажби, търсене и предлагане на услуги са разрешени единствено след одобрение от Администратора. Рекламата и спамът на лични съобщения също са забранени!/

Все пак преди да приключа случая не мога да се въздържа да не отговоря на следното мнение:

Веднага отговарям на това, че едва ли има някой да се хване на въдицата, че всичко е станало заради "реклама". Ние до последно нямахме никакво намерение да правим този нов български пикап форум, но след безпричинните триения на отговорите ми, след лъжите, че това било заради някакъв скрипт и след цялото това недостойно, безчестно, подигравчийско поведение от тяхна страна, аз просто дадох линк към този форум, за да видят, че ще имат конкуренция като реакция на всичкото долно, което те правят! А, че банът е даден, защото те нямат честта и доблестта да се проявят в един нормален дебат е от ясно по-ясно. Опитах се да се свържа по скайпа с един, който използва същия ник, но той не отговаря. Самоцитирам се от Скайпа:
Цитат
[4:05:25] G.: Здравейте, ilian_790112! Позволих си да ви добавя като абонат.
[4:06:07] G.: Ти ли си Илиян от Пикап-проджекта?
[4:06:58] G.: " Обобщение - ilian_790112  Картинка/Текст
Име:  ilian_790112
Публикации:  798 (0.227 на ден)
Forum Admin  *******
PuP Player  *******
PuP Team  *******
Репутация:  +480/-19
Дата на регистрация:  Декември 13, 2006, 19:58:40
Последно активен:  Днес в 22:03:20
ICQ: 
AIM: 
MSN: 
YIM: 
Ел. поща:  скрит
Уеб страница:  БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
Текущ статус:  Активен Активен
Пол:  Мъж
Възраст:  N/A
Местонахождение: 
Локално време:  Юли 29, 2016, 22:04:36
Език:  Bulgarian"
[4:07:05] G.: Ти ли си това?
[4:24:53] G.: Кажи, бе!

Продължаваме нататък по задочния отговор тук към този Илиян (ilian_790112):

Във връзка с моето мнение, което той е цитирал във вида "Никаква ебавка, никаква хахавост. Никакви глупости, също така - на почти 41 години, философ-антрополог, с дипломна работа върху любовта - работещ и живеещ в чужбина отдавна, преподавател и програмист с над 10 сайта и доста опит в страната и в чужбина в различни хуманитарни и други насоки. Исках да помогна с РЕЛЕВАНТНИ МНЕНИЯ (т.е. НИЩО ОБЩО СЪС СПАМ, за което си ме наклеветил ти!), а и пиша в момента книга (част от която сте видели вече).
Няма и такива неща от типа на "всичко е простено", както неправилно си извличаш някакви заключения. Като социалист, отстояващ научно-социалистическите ценности на КНР, не бих и помислил за нещо такова! Как така ще е всичко позволено?! Откъде този лош извод, по дяволите?!", 
въпросният се е произнесъл така:
Цитат
Колко жалко, че въпреки всички тези титли тотално не си разбрал смисъла на пикапа и изобщо на това, което учим тук. Човек, толкова емоционално неустойчив, лесно засягащ се, крещящ за внимание и тотално логичен няма как да убеди когото и да е освен най-неопитните, че има някакъв успех с жените. Какво значат всичките тези титли в света на пикапа? Нищо. Защо изобщо парадираш с книга, която някой друг е написал? На кого му пука за това, че пишеш дипломна работа върху любовта?
Най-добрите пикапьори, които познавам нямат никакви титли, те се държат като обикновени хора, не са нищо повече от мен, теб или от всеки друг. Не казвам, че нямат успех в живота, макар че в много случаи дори и това не е релевантно. Те са хора практици, никога теоретици, много често дори не могат да обяснят защо нещата се получават. Но когато ги гледаш в сет усещаш красота, която и на теб ти се иска да имаш. Това те стимулира и те кара да се развиваш. Когато говориш с тях ти се иска да говориш още, те не търсят внимание, не дават съвети, за да разберат всички колко много знаят, но това което изразяват и чувстват прелива и в околните. Но никой от тях няма да ти каже, че е пикап мастер, даже напротив - ако го нарекат така той ще се изсмее.
Колко време имаш в истински, реални сетове, не върху учебниците? Колко често не си могъл нощем да заспиш стискайки юмруци заради поредната провалена среща, заради многобройните несполучливи сетове през деня и поредните пропуски, които виждаш в играта си? Колко често си ставал и си започвал отново, от нулата? Това има значение, не празни теории.
Не виждам това в теб, виждам само желание за изява. Но дали си я заслужил? Успех в новото ти начинание и искрено се надявам преди да започнеш да учиш първия си ученик, поне веднъж да излезеш на улицата и да видиш какво е да заговориш непозната жена. Smiley
. И ето какво аз ще му пък отвърна тук:

1. Титлите, младежо, са само една - "магистър". Вероятно не правиш разлика между "титла", "специалност", "науки" и др. Не се учудвам предвид нивото, което демонстрирате. Особено пък онзи другия неграмотник - slayer от pickup-project.net, за който вече стана дума в другата тема колко е зле, но и тук ще продължа с него по-долу.

2. Смисълът на пикапа го разбирам повече, отколкото можеш да си представиш, защото едно, че точно по тези въпроси ми е специалността (философия и философска антропология), както и хобитата ми (психология, социология и др.), второ че самият пикап търпи различни дефиниции и те са приоритет (дефинициите) именно на образовани хора във въпросното отношение като мен.

3. Вие какво правите ми е ясно - триете безпричинно, лигавите се, подигравате се, лъжете, давате къде банални, къде откровено глупави съвети и се надявате да има хора да ви пълнят джоба с пари за някакви си измислени ъуркшопове. Та като видяхте някой, наистина образован и кадърен в пикапа, ви настръхнаха косите, че ще ви изяде хляба сигурно и решихте да го триете, да го банирате, само че ударихте на камък, ЗАЩОТО АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПОМАГАН НА ХОРАТА БЕЗПЛАТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО!

4. Ти откъде знаеш кой колко е емоционално устойчив или неустойчив? Това, че съм искал обяснение защо ми изчезват (се изтриват) постове безпричинно и, че сме направили конкурентен, нов български пикап форум, ти говори, че съм "емоционално неустойчив"? Ами не трябва да се учудвам. То за теб щом релевантни/свързани по темата отговори са "спам" или пък етични съвети са "всичко е позволено", определено може да се очакват всякакви грешни изводи, както и за пореден път сам го демонстрира.

5. Лесно ли се засягам? На тебе, ако ти изтрият над 20 поста и ти обезсмислят целия труд и загубено време, както и да те лъжат, че скрипт бил винове и пр. от вашите дивотии, няма ли да се засегнеш? Или нямаш толкова мозък, че да се засегнеш даже?

6. Крещяш за внимание? Аз или тези, които искат да вземат пари от пикап курсове/пикап уъркшопове? Я пак си помисли (макар и мисленето да не ти е от силните страни).

7. "Тотално логичен" е лошо, така ли? Ами, който като мен е учил "Логика", "Формална логика" и "Диалектическа логика", както и много други философски дисциплини, си е логичен (макар и не тотално, защото все пак, всеки здрав човек е малко или повече алогичен на някои нива и/или в някои моменти). Но щом ценностната ти система отхвърля нещо толкова полезно, значи наистина имаш неедин проблем.

8. Аз успех с жените си имам достатъчен, че и предостатъчен, в зависимост от гледната точка и "мерилката". Ама това, че някой недообразован като теб не ми вярвал дали мислиш, че е проблем. Който иска да вярва, да анализира, да мисли. Е, ти не можеш да ги правиш тези неща добре, така че спрямо теб такива очаквания аз нямам, а и никой здравомислещ не бива да има.

9. Какво значели всички титли в света на пикапа? (И простият човек направо си е отговорил - "Нищо.") Ами за простите хора (включително и за простите жени, не само за мъже като теб говоря) титлите може и да нямат значение. За по-образованието хора - имат. Дори някои се възхищават от тях. Отделно и това, че човек с титли (ако са заслужени, а не закупени; не фалшиви) има доста повече ЗНАНИЯ, ПОЗНАНИЯ, ИНТЕЛЕКТ - все неща, които на тебе ти убягват като същност и понятийност. Сигурно вярваш, че някой дивак, израстнал в джунглата има способността да бъде пикапьор толкова, колкото някой главен асистент примерно? Знанието, образоваността, интелектът за теб са без значение. Е, жалко за такъв индивид като теб, Илияне! Още по-жалко за тези, които ти се довяряват, че точно такъв като тебе ще ги научи на нещо стойностно и/или работещо.

10.  Парадирам с книга, която някой друг е написал? Ха-ха-ха. Прост, но нагъл, а? Книгата си е моя, даже още по-загубеният от теб - slayer го е разбрал. Наистина е тъжно, когато толкова много глупост, извира само от един човек и то само в един пост.

11. Дипломната работа е ОТДАВНА написана. Още през 2000-та година, когато сигурно още си ходил прав под масата и си питал хората "Това ли е небето?". Ако не си толкова умен, поне си отвори малко по-добре очите и чети какво пишат хората точно, бе! Или си купи очила, макар че това е нещо, което помага само при късогледство и други офталмологични проблеми. Както казваше един философ - за умствено късогледство няма измислени очила.

12. Най-добрите пикапьори, които познаваш били без титли и не били повече от мен и теб? Абе, виж сега. В няколко подточки:

12.1. Малко трудно ми се вярва всички пикапьори, които познаваш да не са нещо повече от теб. Ти си почти на дъното откъм интелигентност, етика и морал. Така че, вярвай ми, едва ли над половината, че и повече не са повече от теб. За себе си няма да говоря, защото проявявам скромност понякога.

12.2. Вярно е, че може да има пикапьор (сваляч), който да е само със средно или по-малко образование. Само че това е по-скоро изключение, защото колкото повече човек е образован, толкова по-успешно може да прави нещата, особено пък толкова простички неща като пикап. (Не говорим за коли.)

12.3. Ти понеже си доста неинтелигентна особа, без много-много доблест, чест и пр. морални качества, то и не мисля, че ще познаваш отблизо по-качествени хора (по-образовани и етични). Все пак те едва ли ще понесат да имат среда с такъв елементарен "елемент" като теб. Говорим си честно сега, няма какво да се лъжем.

13. Успехът в живота не било релевантно на пикапа? Ха! Още един бисер на глупостта. Ти, ако си жена, примерно, към кой ще проявиш повече интерес - към един успял мъж или към един, който наричате "лузър"? Кой е по-релевантен на женското внимание - преподавател в университета или просяк в подлеза? Шеф на фирма или общ работник в същата фирма? Ако беше мъничко по-интелигентен, щях да ти кажа "Хайде, дай малко по-сериозно!", но в твоя случай това не става, защото ти просто си си така. Не знам дали някой ден ще го надскочиш това адски посредствено ниво, в което мизерничиш в момента.

14. Добрите пикапьори, които познаваш били практици и никога теоретици. Ами не е зле, само че когато един практик е и теоретик, това е още по-добре за него. Практика, без теория, рано или късно търпи неуспехи и провали.
 Освен това - много тъжно - те, казваш, не можели да обяснят защо нещата се получават. Ами как ще могат?! За да можеш да обясниш (да вербализираш, да актуализираш/рефлектираш нещата) се иска богат речников запас, прочетени и изучени книги в областта на литература, език, изкуство, психология и др. Колкото си по-умен и начетен, толкова по-добре и ще можеш да артикулираш, вербализираш, обясняваш. Сега ми е ясно защо те са само практици (отделен е и въпросът колко са наистина практици, де).

15. Като ги гледаш в "сет" и усещаш красота, която и ти искаш да имаш? За теб съм сигурен, че който и да гледаш, в 98-99% от случаите винаги ще се чудиш и дивиш, защото ти е малко умствения багаж, а и опита. Като малките деца - примерно не са виждали чадър и като отвориш чадър и го завъртиш и те почват да се удивляват. Или пък като балансираш пръчка или нещо друго на пръста си.

16. Не всеки може да е майстор ("мастер" както си го писал). Пикап майсторството е тогава, когато си не само добър на практика, но и добър в теорията - когато си го поставил на една научна или, най-добре, на една научно-философска основа. Само така се стига до истинските дълбини на способностите за привличане, осъществяване на връзка удържането й, познанията за същността на любовта и пр. Това е нивото, което на теб ти е дълбоко чуждо и дори нямаш бегла представа за него, защото при теб нещата само на ниво "образност", "практика" - доста първично ниво, което не, че не е необходимо, но само с него си оставаш простак или полу-простак, или доволно прост.

17. Аз колко време имам в истински, реални "сетове"? Ами смятай - на почти 41 години, първата ми приятелка беше още в предучилищната, след това в 1-ви клас имах вече сериозна връзка от няколко години; през по-голямата част от времето си съм свободен. Смятай. Сигурно разликата между мен и теб към момента се изчислява като време не в дни и месеци, а поне в НЯКОЛКО години. Истина ти казвам.

18. Учебниците май те дразнят. Не ги долюбваш. Е, личи си ти и то доста си ти личи!

19. Колко пъти не съм могъл да заспя нощем, стискайки юмруци чак, заради някаква провалена среща? Ти това по себе си ли ми го проектираш? Определено. Значи не само не можеш да заспиш, ами и юмруци стискаш. Че ти си готов хистерик, бре! А за мен си мислиш, че съм бил емоционално нестабилен. Завалийката той...

20. Многобройни несполуки и то за един ден? Да-да. Аз да не съм като теб. Това само на гламав и недообразован човек като теб може да се случи (независимо от визията). Аз не съм те виждал, но каквото и тяло да имаш, каквито и пари да притежаваш, интелектуалното непостигнато толкова те дърпа назад, че си нямаш хабер, човече.

21. Ставал и започвал от нулата? Аз в много отношения съм започвал от нулата. Сигурно нямаш ти и 5% от моите сфери на дейност. Ти си на ниво пубертет, но предвид, че съм срещал и доста по-интелигентни и стойностни хора в пубертетна възраст, не искам да ги обиждам задочно, сравнявайки ги и на йота с теб.

22. Аз не събирам ученици за пикап. Не съм като вас само да мисля как да измъкна някой лев от хората, които имат нужда. Помагам за без пари, на добра воля.

23. Аз не съм говорил с непозната жена на улицата? Ти си толкова далече от истината, че няма как да го разбереш. Направо почвам да се потя като ти чета простоватите изказвания. Нали знаеш (едва ли точно пък ти знаеш!) как попитали един философ: "Защо си се изпотил така?", а той отвърнал: "Абе, спорих с простаци..."

24. И аз бих искал да ти пожелая успех, но предвид това, че поне 5-6 години трябва непрестанно да четеш и учиш, докато нещо излезне от теб, просто не бих могъл и не съм никак оптимист за развитието ти. Ама има и по-зле от теб, де. Онзи - колегата ти админ - slayer.

След малко ще отговоря и на него! Няма да му се размине отговорът!

22
 И бан, както предположих, последва, защото от безчестни и прости (недалновидни) хора друго не може да се очаква, освен "да ти запушат устата", само че ТУК АЗ ПИША И ЩЕ СЕ ЗНАЕ за позора им.
 Банът е в този вид:
Цитат
Грешка!
Съжалявам, AFC_afc, достъпът до този форум ти е забранен!
Реклама
. Няма нужда от повече коментар.

23
Готов съм. Ще добавя, че и подписите му на този не са нормални: "t|m3 w8s f0r n00n3" и "I'm a very special kind of monster". Нито знае къде се слагат точки, нито къде се започва с главна буква! Да не говорим пък за съдържанието (бил специален вид чудовище, моля ви се!).

Та ето краткия ни диалог и лигавщината му онлайн във форума му:

Аз: "
Накатко: Аз се регистрирах тук наскоро като "Pickup_master" и писах да помогна на начинаещите, но някой ми сложил ново име - "Pickup_afc". Това какво ли е?
 Веднага да кажа, че аз съм наистина специалист и майстор по пикап - завършил съм философска антропология през 2000-та, магистър по философия и антропология с дипломна работа: "Върху отделните аспекти на любовта". Работя и живея в чужбина от 2004-та година.

ДОРИ ЗАПОЧНАХ БЪЛГАРСКА КНИГА ЗА ПИКАП: вижте сами..."

И още - това: "Моля, админът да ми отговори защо така се получава. Доколкото знам и той е философ, дипломиран в Русия. Ако не ми отговори, ще считам, че моето участие тук приключва (Е, ще опитам, може би, да се свържа с него и лично!).

Поздрави и всичко добро!"

Той:
Цитат
Машина си... продължавай да пишеш книгата... радвам се, че има и друг дипломиран философ тук, макар и не в Русия... но ти, все пак бъди упорит -> някой ден може и до Сибир да стигнеш:)

Аз: "Колега, надявам се на културна и сериозна комуникация. Вече ти писах едно ЛС (лично съобщение). Аз също се радвам, че сме колеги. Отдавна работя и живея в чужбина (малко по-далеч от Сибир, в Източна Азия, може да се докаже по IP-адреса). Само, че съм малко стар човек - на над 40 и бих желал всичко да е наред между нас.
 Не искам да преча, смятам само да си сътрудничим. Нямам намерение да ви правя конкуренция откъм уъркшоп, отделно книжката е безплатна."

Личи си, предполагам, кой е по-нормален, по-позитивен, по с чест.

24
  slayer от pickup-project.net прояви голяма простотия и безчестие, според мен. Ето вижте сега и преценете сами.
 Започнах да пиша в споменатия форум на добра воля и да давам съвети на хората. Над 20 имах, когато видях, че повечето са изтрити, а и името (никът) е променен. Получавам от slayer-а първо това:
Цитат
hi,

като цитираш не слагай целите постове, че става грозно... кътвай ги.

Бест,
СЛ

Започва изречението не само на английски с "хай" ("hi"), но и с малка буква. Нарича се "СЛ" просто. "Кътвай", "Бест"... определено няма пиетет към чистия български език.

По-натам аз питам: "Добър ден! Интересувам се за причините за преименуването основно, както и за останалото.
 Започнах да пиша на добра воля във Вашия форум, за да допринеса с нещо. Надявах се на добро отношение и комуникация; на градивно, а не на деструктивно. Всичко това в качеството си на колега-философ, 75-ти набор, СУ "Св. Климент Охридски", магистърска степен по философия и философска антропология.
 Добре, но днес гледам никът е променен и се цитират неща от нашия международен сайт.
 Може ли малко разяснение? За повече информация - имаме хора в България, Русия, Китай и САЩ. Изграждаме омнилогичен сайт.
 Поздрави!"

Отговорът му на този:
Цитат
Добър ден... преименуването е заради скрипт в системата, който веднага детектва, кой какъв е и автоматично го прави - ние контрол нямаме.

Иначе, се радваме на вашите писания и ви поздравяваме за орнитологичния сайт.

Поздрави и пожелания за успешна пикап кариера!

Оставяме настрана скрипта, който "детектва" и, че админ нямал контрол над скриптовете. На тези приказки може деца, които не са виждали форум да вярват. Ние ползваме същата SMF-система за този и много други форуми, та сме наясно, че това просто не е вярно. Но забелязвате ли простотията - бърка "омнилогичен" с "орнитологичен"! Омнилогия е за всичко, т.е. всичкология, а орнитология е наука за птиците.

Опитах се да бъда любезен с "Благодарим! В един вестник научих за вас наскоро. Радвам се, че имаме връзка! Много от отговорите ми изчезнаха. Това пак ли е софтуеърен проблем или не? Ние също ползваме SMF.
 Имах над 20 мнения, сега са само няколко. Някой от модовете май трие.
 Моля, проверете."

Той се излигави с:
Цитат
софтуерен проблем е... моля да ни извините... от време на време нашият скрипт и банове раздава... внимавайте и се крийте удачно... поздрави и пожелания за весело изкарване на Коледа!

След малко ще дам и от форума им. Момент само да извадя, да направя скриншоти (за да има доказателства, в случай, че изтрият или баннат, понеже от безчестните друго не може да се очаква) и да представя тук съдържанието.

25
НОВ САЙТ ЗА ПИКАП. БЪЛГАРСКИ

Защо бе създаден

  Ние сме екип от хора на средна и над средната възраст. Аз се опитах да пиша в pickup-project.net, но много от мненията ми бяха изтрити безпричинно. По-натам ще дам и подробности, и скрийншотове, които направих. Засега само копие от пост, който пиша в момента до някакъв там:
Цитат
Никаква ебавка, никаква хахавост. Никакви глупости, също така - на почти 41 години, философ-антрополог, с дипломна работа върху любовта - работещ и живеещ в чужбина отдавна, преподавател и програмист с над 10 сайта и доста опит в страната и в чужбина в различни хуманитарни и други насоки. Исках да помогна с РЕЛЕВАНТНИ МНЕНИЯ (т.е. НИЩО ОБЩО СЪС СПАМ, за което си ме наклеветил ти!), а и пиша в момента книга (част от която сте видели вече).
Няма и такива неща от типа на "всичко е простено", както неправилно си извличаш някакви заключения. Като социалист, отстояващ научно-социалистическите ценности на КНР, не бих и помислил за нещо такова! Как така ще е всичко позволено?! Откъде този лош извод, по дяволите?!

След като тук ми бяха изтрити мненията (над 20!), решихме с колегите да направим нов пикап-форум. Вече е в процес на изработване.
 
(Щом тук трудът ни не се цени и се трият постове, нека отворим нов форум, където да има повече свобода!) Там и ще можем пряко или задочно да продължим дискусията си и да ти докажа, че не си прав в обвиненията си, а робуваш на заучени клишета и схеми (и не само това).

Ако не вярваш - ето линк да видиш, че веднага нашият международен екип действа и няма да се церемоним хич (от 39 до 69 годишни сме - философи, лекари, прависти, лингвисти и др. Не падаме от никъде и щом като тук се трие почти всичко и не се дава свобода на словото, нека го бъде НОВИЯТ ПИКАП ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК): http://www.pickup-bg.seo-forum-seo-luntan.com!

Не всеки ще търпи тук да го трият, да му се подиграват и да не направи конкурентен форум. В случая с нашия екип - ударихте на много твърд камък! Честита ви конкуренция сега! Да сте мислили какво правите и да не сте трили и променяли произволно, и да не сте се подигравали с труда на хората! СЕГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА И ТО НЕ МАЛКА!

Лека-полека ще придобие по-хубав вид този форум. Може по-натам и сайт (портал да му сложим), ще го напълним и със съдържание скоро! Имаме опит с форумите от над 13 години (поне от 2003-та), някакъв такъв елементарен субект няма да ни се опре хич! Заповядайте и се наслаждавайте!

Страници: 1 [2]

Ваша реклама може да бъде тук

Може да имате реклама тук

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.