Български пикап форум

General Category => Философия => Темата е започната от: Pickup_master в август 05, 2016, 10:30:31 am

Титла: Социалното обкръжение
Публикувано от: Pickup_master в август 05, 2016, 10:30:31 am

Малко за социалното обкръжение


  Виждам, че и за социалното обкръжение се търси, та за да продължим успешната конкуренция на ненаучния български пикап-форум, за което се споменава тук многократко, ще отдам почит и на тази тема. Естествено, в светлината на пикапа.

Социалното обкръжение и решителната му важност за пикапа


 Ами, очевидно социалното обкръжение си е важно за пикапа и не само е важно, но е от първостепенна важност. Това е нещо като "материала" за пикапа. Ако няма социално обкръжение за какъв пикап въобще може да става дума? Пример? Ами човек на самотен остров. Къде го пикапът? С растенията и животните пикап не се прави. И с морската/океанската/речната вода също не се прави. Абе, трябва си човек, социум, социално обкръжение за тази работа.
 Колкото по-голямо социално обкръжение, очевадно, толкова повече пикап възможности. Е, да, зависи и какво е това голямо социално обкръжение (количеството не винаги е и с добро качество), но голямото си е голямо, така или иначе, големината му е Фактор (с главна буква, демек). Не може да сравняваш едно социално обкръжение в едно село, където примерно има само 1 млада жена и това в един магеполис, където такива жени са милиони и ти, дори и да си от срамежливите, дори и да не си никакъв пикап артист, пак може да си намериш жена (най-малкото, защото някои сами идват да се запознаят с теб; а то не е чудно - при толкова много народ, при толкова много обкръжение социално, разбираш ли?) Та, ей-такива ми ти работи, за социалното обкръжение и особено за него и връзката му с пикап теорията и пикап практиката.