¯`·._.··¸.-~*´¨¯¨`*·~-.,- № ➊ Български пикап форум на научна и философска основа -,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸··._.·´¯

Ваша реклама може да се разположи тук.

~ ~ ~

Ваша реклама може да се разположи и тук.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♥♡・゚:* № ➊ Научно-философски пикап-форум *:・゚♡♥

Автор Тема: Социалното обкръжение  (Прочетена 663 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pickup_master

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 28
  • Karma: +0/-0
    • Профил
    • Ел. поща
Социалното обкръжение
« -: август 05, 2016, 10:30:31 am »

Малко за социалното обкръжение


  Виждам, че и за социалното обкръжение се търси, та за да продължим успешната конкуренция на ненаучния български пикап-форум, за което се споменава тук многократко, ще отдам почит и на тази тема. Естествено, в светлината на пикапа.

Социалното обкръжение и решителната му важност за пикапа


 Ами, очевидно социалното обкръжение си е важно за пикапа и не само е важно, но е от първостепенна важност. Това е нещо като "материала" за пикапа. Ако няма социално обкръжение за какъв пикап въобще може да става дума? Пример? Ами човек на самотен остров. Къде го пикапът? С растенията и животните пикап не се прави. И с морската/океанската/речната вода също не се прави. Абе, трябва си човек, социум, социално обкръжение за тази работа.
 Колкото по-голямо социално обкръжение, очевадно, толкова повече пикап възможности. Е, да, зависи и какво е това голямо социално обкръжение (количеството не винаги е и с добро качество), но голямото си е голямо, така или иначе, големината му е Фактор (с главна буква, демек). Не може да сравняваш едно социално обкръжение в едно село, където примерно има само 1 млада жена и това в един магеполис, където такива жени са милиони и ти, дори и да си от срамежливите, дори и да не си никакъв пикап артист, пак може да си намериш жена (най-малкото, защото някои сами идват да се запознаят с теб; а то не е чудно - при толкова много народ, при толкова много обкръжение социално, разбираш ли?) Та, ей-такива ми ти работи, за социалното обкръжение и особено за него и връзката му с пикап теорията и пикап практиката.

 

Ваша реклама може да бъде тук

~ ~ ~

Може да имате реклама тук

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.