¯`·._.··¸.-~*´¨¯¨`*·~-.,- № ➊ Български пикап форум на научна и философска основа -,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸··._.·´¯

Ваша реклама може да се разположи тук.

Ваша реклама може да се разположи и тук.

♥♡・゚:* № ➊ Научно-философски пикап-форум *:・゚♡♥

Автор Тема: Отговор до 2-та безчестни и недалновидни ilian_790112 и slayer  (Прочетена 1209 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
Отговор до двамата безчестни и недалновидни админи ilian_790112 и slayer от pickup-project.net.

Вече писахме за отвратителното, безчестно, некултурно отношение и действия на тези в другата тема, посветена на причините довели до създаването на този форум виж тук.

Сега забелязахме, че са продължили да говорят зад гърба ни, надявайки се вероятно, че като са сложили бан, ние сме неграмотни и не можем да четем какво пишат там. Ето и отговори на поредните им простотии, лигавщини и безчестие:

В темата им "Служебни съобщения и предупреждения" ilian_790112 писал:
Цитат
Профилът на AFC_afc е баннат заради реклама /нарушена т. 2.6.  от правилата на форума: Реклами и обяви за покупки, продажби, търсене и предлагане на услуги са разрешени единствено след одобрение от Администратора. Рекламата и спамът на лични съобщения също са забранени!/

Все пак преди да приключа случая не мога да се въздържа да не отговоря на следното мнение:

Веднага отговарям на това, че едва ли има някой да се хване на въдицата, че всичко е станало заради "реклама". Ние до последно нямахме никакво намерение да правим този нов български пикап форум, но след безпричинните триения на отговорите ми, след лъжите, че това било заради някакъв скрипт и след цялото това недостойно, безчестно, подигравчийско поведение от тяхна страна, аз просто дадох линк към този форум, за да видят, че ще имат конкуренция като реакция на всичкото долно, което те правят! А, че банът е даден, защото те нямат честта и доблестта да се проявят в един нормален дебат е от ясно по-ясно. Опитах се да се свържа по скайпа с един, който използва същия ник, но той не отговаря. Самоцитирам се от Скайпа:
Цитат
[4:05:25] G.: Здравейте, ilian_790112! Позволих си да ви добавя като абонат.
[4:06:07] G.: Ти ли си Илиян от Пикап-проджекта?
[4:06:58] G.: " Обобщение - ilian_790112  Картинка/Текст
Име:  ilian_790112
Публикации:  798 (0.227 на ден)
Forum Admin  *******
PuP Player  *******
PuP Team  *******
Репутация:  +480/-19
Дата на регистрация:  Декември 13, 2006, 19:58:40
Последно активен:  Днес в 22:03:20
ICQ: 
AIM: 
MSN: 
YIM: 
Ел. поща:  скрит
Уеб страница:  БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
Текущ статус:  Активен Активен
Пол:  Мъж
Възраст:  N/A
Местонахождение: 
Локално време:  Юли 29, 2016, 22:04:36
Език:  Bulgarian"
[4:07:05] G.: Ти ли си това?
[4:24:53] G.: Кажи, бе!

Продължаваме нататък по задочния отговор тук към този Илиян (ilian_790112):

Във връзка с моето мнение, което той е цитирал във вида "Никаква ебавка, никаква хахавост. Никакви глупости, също така - на почти 41 години, философ-антрополог, с дипломна работа върху любовта - работещ и живеещ в чужбина отдавна, преподавател и програмист с над 10 сайта и доста опит в страната и в чужбина в различни хуманитарни и други насоки. Исках да помогна с РЕЛЕВАНТНИ МНЕНИЯ (т.е. НИЩО ОБЩО СЪС СПАМ, за което си ме наклеветил ти!), а и пиша в момента книга (част от която сте видели вече).
Няма и такива неща от типа на "всичко е простено", както неправилно си извличаш някакви заключения. Като социалист, отстояващ научно-социалистическите ценности на КНР, не бих и помислил за нещо такова! Как така ще е всичко позволено?! Откъде този лош извод, по дяволите?!", 
въпросният се е произнесъл така:
Цитат
Колко жалко, че въпреки всички тези титли тотално не си разбрал смисъла на пикапа и изобщо на това, което учим тук. Човек, толкова емоционално неустойчив, лесно засягащ се, крещящ за внимание и тотално логичен няма как да убеди когото и да е освен най-неопитните, че има някакъв успех с жените. Какво значат всичките тези титли в света на пикапа? Нищо. Защо изобщо парадираш с книга, която някой друг е написал? На кого му пука за това, че пишеш дипломна работа върху любовта?
Най-добрите пикапьори, които познавам нямат никакви титли, те се държат като обикновени хора, не са нищо повече от мен, теб или от всеки друг. Не казвам, че нямат успех в живота, макар че в много случаи дори и това не е релевантно. Те са хора практици, никога теоретици, много често дори не могат да обяснят защо нещата се получават. Но когато ги гледаш в сет усещаш красота, която и на теб ти се иска да имаш. Това те стимулира и те кара да се развиваш. Когато говориш с тях ти се иска да говориш още, те не търсят внимание, не дават съвети, за да разберат всички колко много знаят, но това което изразяват и чувстват прелива и в околните. Но никой от тях няма да ти каже, че е пикап мастер, даже напротив - ако го нарекат така той ще се изсмее.
Колко време имаш в истински, реални сетове, не върху учебниците? Колко често не си могъл нощем да заспиш стискайки юмруци заради поредната провалена среща, заради многобройните несполучливи сетове през деня и поредните пропуски, които виждаш в играта си? Колко често си ставал и си започвал отново, от нулата? Това има значение, не празни теории.
Не виждам това в теб, виждам само желание за изява. Но дали си я заслужил? Успех в новото ти начинание и искрено се надявам преди да започнеш да учиш първия си ученик, поне веднъж да излезеш на улицата и да видиш какво е да заговориш непозната жена. Smiley
. И ето какво аз ще му пък отвърна тук:

1. Титлите, младежо, са само една - "магистър". Вероятно не правиш разлика между "титла", "специалност", "науки" и др. Не се учудвам предвид нивото, което демонстрирате. Особено пък онзи другия неграмотник - slayer от pickup-project.net, за който вече стана дума в другата тема колко е зле, но и тук ще продължа с него по-долу.

2. Смисълът на пикапа го разбирам повече, отколкото можеш да си представиш, защото едно, че точно по тези въпроси ми е специалността (философия и философска антропология), както и хобитата ми (психология, социология и др.), второ че самият пикап търпи различни дефиниции и те са приоритет (дефинициите) именно на образовани хора във въпросното отношение като мен.

3. Вие какво правите ми е ясно - триете безпричинно, лигавите се, подигравате се, лъжете, давате къде банални, къде откровено глупави съвети и се надявате да има хора да ви пълнят джоба с пари за някакви си измислени ъуркшопове. Та като видяхте някой, наистина образован и кадърен в пикапа, ви настръхнаха косите, че ще ви изяде хляба сигурно и решихте да го триете, да го банирате, само че ударихте на камък, ЗАЩОТО АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПОМАГАН НА ХОРАТА БЕЗПЛАТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО!

4. Ти откъде знаеш кой колко е емоционално устойчив или неустойчив? Това, че съм искал обяснение защо ми изчезват (се изтриват) постове безпричинно и, че сме направили конкурентен, нов български пикап форум, ти говори, че съм "емоционално неустойчив"? Ами не трябва да се учудвам. То за теб щом релевантни/свързани по темата отговори са "спам" или пък етични съвети са "всичко е позволено", определено може да се очакват всякакви грешни изводи, както и за пореден път сам го демонстрира.

5. Лесно ли се засягам? На тебе, ако ти изтрият над 20 поста и ти обезсмислят целия труд и загубено време, както и да те лъжат, че скрипт бил винове и пр. от вашите дивотии, няма ли да се засегнеш? Или нямаш толкова мозък, че да се засегнеш даже?

6. Крещяш за внимание? Аз или тези, които искат да вземат пари от пикап курсове/пикап уъркшопове? Я пак си помисли (макар и мисленето да не ти е от силните страни).

7. "Тотално логичен" е лошо, така ли? Ами, който като мен е учил "Логика", "Формална логика" и "Диалектическа логика", както и много други философски дисциплини, си е логичен (макар и не тотално, защото все пак, всеки здрав човек е малко или повече алогичен на някои нива и/или в някои моменти). Но щом ценностната ти система отхвърля нещо толкова полезно, значи наистина имаш неедин проблем.

8. Аз успех с жените си имам достатъчен, че и предостатъчен, в зависимост от гледната точка и "мерилката". Ама това, че някой недообразован като теб не ми вярвал дали мислиш, че е проблем. Който иска да вярва, да анализира, да мисли. Е, ти не можеш да ги правиш тези неща добре, така че спрямо теб такива очаквания аз нямам, а и никой здравомислещ не бива да има.

9. Какво значели всички титли в света на пикапа? (И простият човек направо си е отговорил - "Нищо.") Ами за простите хора (включително и за простите жени, не само за мъже като теб говоря) титлите може и да нямат значение. За по-образованието хора - имат. Дори някои се възхищават от тях. Отделно и това, че човек с титли (ако са заслужени, а не закупени; не фалшиви) има доста повече ЗНАНИЯ, ПОЗНАНИЯ, ИНТЕЛЕКТ - все неща, които на тебе ти убягват като същност и понятийност. Сигурно вярваш, че някой дивак, израстнал в джунглата има способността да бъде пикапьор толкова, колкото някой главен асистент примерно? Знанието, образоваността, интелектът за теб са без значение. Е, жалко за такъв индивид като теб, Илияне! Още по-жалко за тези, които ти се довяряват, че точно такъв като тебе ще ги научи на нещо стойностно и/или работещо.

10.  Парадирам с книга, която някой друг е написал? Ха-ха-ха. Прост, но нагъл, а? Книгата си е моя, даже още по-загубеният от теб - slayer го е разбрал. Наистина е тъжно, когато толкова много глупост, извира само от един човек и то само в един пост.

11. Дипломната работа е ОТДАВНА написана. Още през 2000-та година, когато сигурно още си ходил прав под масата и си питал хората "Това ли е небето?". Ако не си толкова умен, поне си отвори малко по-добре очите и чети какво пишат хората точно, бе! Или си купи очила, макар че това е нещо, което помага само при късогледство и други офталмологични проблеми. Както казваше един философ - за умствено късогледство няма измислени очила.

12. Най-добрите пикапьори, които познаваш били без титли и не били повече от мен и теб? Абе, виж сега. В няколко подточки:

12.1. Малко трудно ми се вярва всички пикапьори, които познаваш да не са нещо повече от теб. Ти си почти на дъното откъм интелигентност, етика и морал. Така че, вярвай ми, едва ли над половината, че и повече не са повече от теб. За себе си няма да говоря, защото проявявам скромност понякога.

12.2. Вярно е, че може да има пикапьор (сваляч), който да е само със средно или по-малко образование. Само че това е по-скоро изключение, защото колкото повече човек е образован, толкова по-успешно може да прави нещата, особено пък толкова простички неща като пикап. (Не говорим за коли.)

12.3. Ти понеже си доста неинтелигентна особа, без много-много доблест, чест и пр. морални качества, то и не мисля, че ще познаваш отблизо по-качествени хора (по-образовани и етични). Все пак те едва ли ще понесат да имат среда с такъв елементарен "елемент" като теб. Говорим си честно сега, няма какво да се лъжем.

13. Успехът в живота не било релевантно на пикапа? Ха! Още един бисер на глупостта. Ти, ако си жена, примерно, към кой ще проявиш повече интерес - към един успял мъж или към един, който наричате "лузър"? Кой е по-релевантен на женското внимание - преподавател в университета или просяк в подлеза? Шеф на фирма или общ работник в същата фирма? Ако беше мъничко по-интелигентен, щях да ти кажа "Хайде, дай малко по-сериозно!", но в твоя случай това не става, защото ти просто си си така. Не знам дали някой ден ще го надскочиш това адски посредствено ниво, в което мизерничиш в момента.

14. Добрите пикапьори, които познаваш били практици и никога теоретици. Ами не е зле, само че когато един практик е и теоретик, това е още по-добре за него. Практика, без теория, рано или късно търпи неуспехи и провали.
 Освен това - много тъжно - те, казваш, не можели да обяснят защо нещата се получават. Ами как ще могат?! За да можеш да обясниш (да вербализираш, да актуализираш/рефлектираш нещата) се иска богат речников запас, прочетени и изучени книги в областта на литература, език, изкуство, психология и др. Колкото си по-умен и начетен, толкова по-добре и ще можеш да артикулираш, вербализираш, обясняваш. Сега ми е ясно защо те са само практици (отделен е и въпросът колко са наистина практици, де).

15. Като ги гледаш в "сет" и усещаш красота, която и ти искаш да имаш? За теб съм сигурен, че който и да гледаш, в 98-99% от случаите винаги ще се чудиш и дивиш, защото ти е малко умствения багаж, а и опита. Като малките деца - примерно не са виждали чадър и като отвориш чадър и го завъртиш и те почват да се удивляват. Или пък като балансираш пръчка или нещо друго на пръста си.

16. Не всеки може да е майстор ("мастер" както си го писал). Пикап майсторството е тогава, когато си не само добър на практика, но и добър в теорията - когато си го поставил на една научна или, най-добре, на една научно-философска основа. Само така се стига до истинските дълбини на способностите за привличане, осъществяване на връзка удържането й, познанията за същността на любовта и пр. Това е нивото, което на теб ти е дълбоко чуждо и дори нямаш бегла представа за него, защото при теб нещата само на ниво "образност", "практика" - доста първично ниво, което не, че не е необходимо, но само с него си оставаш простак или полу-простак, или доволно прост.

17. Аз колко време имам в истински, реални "сетове"? Ами смятай - на почти 41 години, първата ми приятелка беше още в предучилищната, след това в 1-ви клас имах вече сериозна връзка от няколко години; през по-голямата част от времето си съм свободен. Смятай. Сигурно разликата между мен и теб към момента се изчислява като време не в дни и месеци, а поне в НЯКОЛКО години. Истина ти казвам.

18. Учебниците май те дразнят. Не ги долюбваш. Е, личи си ти и то доста си ти личи!

19. Колко пъти не съм могъл да заспя нощем, стискайки юмруци чак, заради някаква провалена среща? Ти това по себе си ли ми го проектираш? Определено. Значи не само не можеш да заспиш, ами и юмруци стискаш. Че ти си готов хистерик, бре! А за мен си мислиш, че съм бил емоционално нестабилен. Завалийката той...

20. Многобройни несполуки и то за един ден? Да-да. Аз да не съм като теб. Това само на гламав и недообразован човек като теб може да се случи (независимо от визията). Аз не съм те виждал, но каквото и тяло да имаш, каквито и пари да притежаваш, интелектуалното непостигнато толкова те дърпа назад, че си нямаш хабер, човече.

21. Ставал и започвал от нулата? Аз в много отношения съм започвал от нулата. Сигурно нямаш ти и 5% от моите сфери на дейност. Ти си на ниво пубертет, но предвид, че съм срещал и доста по-интелигентни и стойностни хора в пубертетна възраст, не искам да ги обиждам задочно, сравнявайки ги и на йота с теб.

22. Аз не събирам ученици за пикап. Не съм като вас само да мисля как да измъкна някой лев от хората, които имат нужда. Помагам за без пари, на добра воля.

23. Аз не съм говорил с непозната жена на улицата? Ти си толкова далече от истината, че няма как да го разбереш. Направо почвам да се потя като ти чета простоватите изказвания. Нали знаеш (едва ли точно пък ти знаеш!) как попитали един философ: "Защо си се изпотил така?", а той отвърнал: "Абе, спорих с простаци..."

24. И аз бих искал да ти пожелая успех, но предвид това, че поне 5-6 години трябва непрестанно да четеш и учиш, докато нещо излезне от теб, просто не бих могъл и не съм никак оптимист за развитието ти. Ама има и по-зле от теб, де. Онзи - колегата ти админ - slayer.

След малко ще отговоря и на него! Няма да му се размине отговорът!

Неактивен Pickup_master

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • Ел. поща
  Глупостта не ходи по гората, а по хората. Има по-малко или повече глупави хора. Е, да, ама slayer-ът от pickup-project.net бие всички рекорди! По-прост човек май не съм срещал досега. Ако съм - моля някой да ми поопресни паметта!
 Вече писах за неговите лигавщини, лъжи, олигофренясали подписи и неграмотно владеене на българския език. Ето и поредната му простащина, която, ща не ща, ще представя на вашето внимание тук, за да видите как не трябва да се държите и да се види, че от този не само пикапьор не може да стане, но и въобще нищо не става от него.
 Писал по мой адрес следната некултурна нелепост:
Цитат
Тоя беше некъв тотално смахнат трол, Илиянски - умрях да се хиля на примерите в книгата му - машина абсолютна - особено в частта, в която обясняваше, как, ако нямаш пари да си направиш визитки - на ръка да ги правиш, за да ги раздаваш ако те е срам да се запознаваш...

Титан - на българския и северно-корейския пикап!!!

п.с. книгата трябваше да я оставиш във фънския раздел - много хилеща  Embarrassed

1. Момчето доказва хипер-простотията (и простащината) си с това, че не знае как се пише "някакъв" (писал "некъв"). Толкова е неграмотно, че мисли, че КНР (което значи "Китай", т.е. "Китайска Народна Република") е "Северна Корея". Официално тя е КНДР. Разликата между "КНР" и "КНДР" е една буква "Д". Достатъчно за поне мъничко образован човек да не допуска такава смешна грешка, но "този и образование" = "магаре и космос"!

2. Смахнат си ти, моето момченце, защото пожелаваш весело прекарване на Коледа през юли. Е, ти не можеш да правиш разлика между Китай и Корея, откъде-накъде пък ще знаеш кога се падат някакви си там големи празници.

3. Трол съм бил? Защото се включих и дадох толкова добри, професионални съвети и вие чак проревнувахте и се уплашихте, че ще ви взема занаята ли? Затова ли съм трол? Или тъпотията ти е толкова голяма, че не дава възможност да имаш елементарно понятие за същността на думата и приложението й?

4. За запетайки и други препинателни знаци чувал ли си? Нещо не са ти и те силната страна. А то какво ли е, освен подигравачеството и лигавщината?

5. Смял се на книгата ми. Ами има си дебили, които се смеят на всичко. Примерът с визитните картички го най-много бил разсмял. Смее се, но не казва защо и не знае защо. Защо? Ами защото е дебилно човече, затова!
 А тези, които не се смеят, сигурно са проумяли, че идеята да се дават визитни картички е великолепна: хем културно, хем пести време, хем спестява срама на срамежливите.
 Пък това да се правят на ръка - ами да, има и бедни хора, особено в Източна Европа. Като нямат начин - ръчно. Смешно ли е? Не е смешно. Даже съм дал пример с един такъв беден човек. Но примерът е за средно-интелигентни или поне малко интелигентни, не за олигофренясали като slayer-чето. Не е правилно да се пишат имена, включително и никове с малка буква. Но в случая аз го цитирам хем да се види поредната му неграмотност, хем и като израз на моето презрение към тази недоразвита и деградираща личност.

6. Да, малкия. Аз съм един от титаните на пикапа, затова и помагам и съм помагал на много хора. Никой не е останал разочарован. Има и специалността, и образованието, и опита. А ти си необразовано и нещастно загубено човече, което не само няма чест, но няма и доблест - затова и лъже, трие, а и го е страх да се появи тук на един сериозен културен дебат!
« Последна редакция: юли 30, 2016, 09:53:24 pm от Pickup_master »

 

Ваша реклама може да бъде тук

Може да имате реклама тук

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.